Лионел Меси поведе Аржентина първо към така желаната победа срещу

...
Лионел Меси поведе Аржентина първо към така желаната победа срещу
Коментари Харесай

Рекордьорът Меси пя след класирането за световното

Лионел Меси поведе Аржентина първо към по този начин мечтаната победа против Еквадор, която класира отбора за финалите на международното състезание в Русия през 2018 година, а по-късно даде звук на празненствата в съблекалнята.

Авторът на трите гола за " гаучосите " в мача беше в центъра на купона след триумфа. Неговият съотборник Клаудио Масчерано показа с почитателите си в обществените мрежи клип от насладата на отбора. В него се вижда, че звездата на " Барселона " не пести глас, а пее песни за успеха, до момента в който всичките му съотборници му пригласят и танцуват.

Mas Unidos que nunca!!!!!

A post shared by Javier Mascherano (@mascherano14) on Oct 10, 2017 at 8:13pm PDT

Меси имаше и още един мотив за тържество след мача с Еквадор. Хеттрикът му закръгли голмайсторската му сметка на 21 попадения. Това го прави най-резултатният футболист в квалификациите за Мондиал. След себе си Меси остави Луис Суарес и Ернан Креспо с по 19 попадения.

Победата против Еквадор беше основна за аржентинците, които не демонстрираха най-хубавото си лице по време на квалификациите и съумяха да си подпечатат визите за Русия едвам след последния кръг на пресявките.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР