Лионел Меси почти сигурно ще напусне Пари Сен Жермен след

...
Лионел Меси почти сигурно ще напусне Пари Сен Жермен след
Коментари Харесай

Раздялата между Меси и ПСЖ изглежда неизбежна

Лионел Меси съвсем несъмнено ще напусне Пари Сен Жермен след края на сезона, твърди “Екип ”. Авторитетното издание показва няколко аргументи за смяната в проектите на аржентинската звезда. До наскоро се считаше, че той е подготвен да подпише нов контракт с парижани, само че в този момент обстановката е друга. 

На първо място, сред двете страни има финансови разминавания. Бащата на Меси и президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи няколко пъти са говорили по тематиката, само че без да стигнат до съгласие. Едно от наложителните условия за оставането на Лео на “Парк де Пренс ” е той да се съгласи да понижи заплатата си, само че международният първенец не е склонен на сходен вид. 

Важен фактор е и желанието на Меси да се завърне в Барселона. В последните дни се появиха индикации, че каталунците поставят старания в тази посока, въпреки още да не са отправили съответно предложение към аржентинеца. 

През уикенда Меси беше освиркан от част почитателите на ПСЖ при домакинската загуба от Лион (0:1). При излизането си нападателят не поздрави публиката, а непосредствено се прибра в съблекалнята. 

От началото на сезона 35-годишният аржентинец записа 24 мача в Лига 1, като в тях означи 13 гола и направи 13 асистенции. Неговият контракт с ПСЖ изтича през лятото.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР