Лионел Меси отново се превърна в герой за Барселона и

...
Лионел Меси отново се превърна в герой за Барселона и
Коментари Харесай

Магията "Меси", нов гол от фаул и един луд мач, или как "Барселона" стигна до 4:4

Лионел Меси още веднъж се трансформира в воин за " Барселона " и оказа помощ на тима си да се избави от загуба в шампионата. С два гола в добавеното време каталунците стигнаха до 4:4 при гостуването си на " Виляреал ".

Воденият от Ернесто Валверде тим поведе с 2:0 още до 16-ата минута посредством Коутиньо и Малкълм. След това феновете видяха нещо малко предстоящо - " Виляреал " вкара четири гола, като удари и греда. Домакините вървяха към победа, когато подейства магията " Меси ".

Аржентинецът се появи като запаса в 61-ата минута, когато резултатът беше 2:2. В 90-ата той извърши впечатляващ фаул и понижи за 3:4. Секунди по-късно натискът на " Барселона " даде резултат и Луис Суарес изравни със мощен удар по земята.

Каталунците имат 70 точки и водят с осем пред " Атлетико " (Мадрид) преди мача посред им на " Камп ноу " в събота. По-рано довечера " дюшекчиите " стигнаха до 2:0 против " Жирона ". " Реал " (Мадрид) е трети с 57.

 Луис Суарес вкара изравнителния гол в 93-ата минута
© Reuters

Луис Суарес вкара изравнителния гол в 93-ата минута

" Барселона " поведе в 12-ата минута след бърза офанзива, при която Малкълм подаде на Коутиньо, който на празна врата вкара. Четири по-късно Малкълм засече с глава подаване от дясно и удвои.

Чуквуезе понижи в 23-ата минута, когато получи пред вратата и стреля в гредата. Топката се върна у него и той се възползва, с цел да вкара.

В началото на втората част Екамби изравни с непредвиден гол и неточност на Марк Андре Тер Стеген. Играчът на " Виляреал " напредна по дясното крило и от дребен ъгъл стреля право във вратата.

Домакините направиха обрата си цялостен и взеха добра преднина с попаденията на Ибора и Бака. В 86-ата минута Гонсалес получи втори жълт картон и " Виляреал " остана с човек по-малко. В заключителните секунди пристигна времето на Меси и Суарес, които направиха по този начин, че " Барселона " да остане с две загуби в шампионата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР