Лионел Меси отделя много време в изучаването на движенията на

...
Лионел Меси отделя много време в изучаването на движенията на
Коментари Харесай

Меси: Децата скъсиха следобедната ми дрямка

Лионел Меси отделя доста време в проучването на придвижванията на вратарите, с цел да усъвършенства осъществяването си на директни свободни удари. Това разкри самият той в изявление по случай 90-ата годишнина на Ла Лига.

Аржентинецът е и голмайстор №1 на испанския шампионат с 432 попадения в 465 мача.
Роналдо: Аз съм най-хубавият, нямам дефекти (ВИДЕО) Нападателят е благополучен в "Ювентус "
" Много пъти си припомням какво ми споделяше Ето'о: Ще пристигна денят, в който ще започнеш да бележиш. Защото имах доста положения и не ги вкарвах. Един ден се отпуших и по този начин се стартира. Да бъда голмайстор в испанската лига е нещо особено. Мисля, че това е един от най-ценните ми върхове. Напоследък отстранявам доста внимание на директните свободните удари. Наблюдавам придвижването на вратарите, по какъв начин реагират, по какъв начин строят стената. ", сподели той.

Относно свободното си време, футболистът бе безапелационен, че то е напълно ориентирано към трите му деца: " Цялото ми време отвън футбола е отдадено на моите синове. Приключвам с тренировката, похапвам небрежно у дома и отивам да ги взема от учебно заведение. Ритъмът ми зависи от тях, двамата (б. ред. - по-големите) съществено ми съкратиха следобедната сънливост. ", добави Меси.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР