Лионел Меси е готов за ново предизвикателство в своята кариера.

...
Лионел Меси е готов за ново предизвикателство в своята кариера.
Коментари Харесай

Лионел Меси е готов за ново предизвикателство в своята кариера

Лионел Меси е подготвен за ново предизвикателство в своята кариера. Според " Sportskeedа " международният първенец е пред дебют в киното. Нападателят е дал единодушието си да взе участие във втория сезон на известния аржентински ефирен сериал " Los Protectores ", чиято история се върти към трима представители на футболисти, които са банкрутирали и имат остра потребност от пари.

Премиерата на новите епизоди ще бъде на 25 юни и включва Адриан Суар, Андрес Пара, Густаво Бермудес като звездните артисти в телевизионния сериал.
 Меси признал пред някогашни съотборници, че няма оферта от Барселона
Меси признал пред някогашни съотборници, че няма оферта от Барселона

Твърди " Mundo Deportivo "

Меси, който изведе Аржентина до трофея на Световното състезание по футбол през 2022 година, към момента не е разкрил идващия си клуб, откакто актуалният му контракт с Пари Сен Жермен изтича това лято.

Носителят на рекордните седем Златни топки се е срещал с някогашните си съотборници Серхио Бускетс и Жорди Алба в Париж, заяви на собствен ред " Mundo Deportivo ". Срещата се е състояла предходната седмица, когато старши треньорът на Барселона Шави даде почивен ден на каталунците след спечелването на купата в Ла Лига. Според изданието, великият №10 е признал, че към момента няма публична оферта от каталунците
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР