линии с номера 2,3 и 9 ще бъдат с променен

...
линии с номера 2,3 и 9 ще бъдат с променен
Коментари Харесай

Обмислят промяна на тролейбусни линии с номера 2,3 и 9 в София

линии с номера 2,3 и 9 ще бъдат с изменен маршрут , в случай че предлагането на Симеон Ставрев и Виктор Чаушев от „ Демократична България “ бъде подкрепено на съвещанието на Столичния общински съвет. Причината за желаната смяна в маршрутите е поради припокриването им с това на третия лъч на метрото, осведоми БГНЕС.
Ако решението бъде признато, то от 1 февруари тролей 2 ще се движи от „ Хаджи Димитър “ до „ Борово “, линия 3 – МБАЛ „ Св. Анна “ до „ Левски Г “ и тролей 9 от пл. „ Сточна гара “ до ж.к. „ Бъкстон “. Наред с тези промени в отчета е заложена и оптимизация в интервалите на придвижване на тролеите, както и нарастване в броя на обслужващите линии тролейбуси. За осъществяването на тази задача общината ще би трябвало да задели спомагателни средства в бюджета на общината, в размер на над 40 000 лв..
 Спаси София пита Фандъкова: Защо не употребявате новата тролейбусна линия 7? Спаси София пита Фандъкова: Защо не употребявате новата тролейбусна линия 7?
Гражданската организация Спаси София пита кмета на столицата, Йорданка Фандъкова, за какво не употребява новата тролейбусна линия 7, когато о...
По време на онлайн съвещанието съветниците ще би трябвало да решат дали да бъде гратис превозването на велосипед в метровлаковете и в крайградските автобусни линии, както и в автобусна линия 314, когато и да е на денонощието, като се изключи делничните дни сред 07:00 и 09:00 и сред 17:00 и 19:00, при изискване, че не замърсява транспортното средство. Промяната ще освободи от заплащането на такса и самостоятелните електрически транспортни средства, при изискване, че не основават стеснение за другите пасажери.
В дневния ред на съветниците е включено и приемането на измененията в Наредбата за установяване и администриране на локални такси и цени на услуги , предоставяни от Столична община. Съгласно тях всички деца на 5 и 6 годишна възраст, които употребяват обществени облекчения ще бъдат освободени от таксата за детска градина на 100%, а тези които не употребяват помощ ще получат 10% отстъпка или 6 лева от таксата за градина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР