Линейка откара от Съдебната палата задържания с подкуп от 2000

...
Линейка откара от Съдебната палата задържания с подкуп от 2000
Коментари Харесай

Задържаният с подкуп граничар бе закаран по спешност в болница

Линейка откара от Съдебната палата арестувания с рушвет от 2000 лева граничар преди да бъде прегледана мярката му за неотклонение. Обвиняемият служителна Министерство на вътрешните работи Янко Серафимов бе откаран за обзор от съдов хирург.

Бойко Найденов – юрист на граничаря, твърди че клиентът му е обичай и държан показно с белезници на тротоара.За да бъде арестуван Серафимов, предадените му пари бяха разказани и белязани, разясниха от Софийска градска прокуратура. Служителят на Министерство на вътрешните работи е изискал % от социална поръчка, изясни заместник-градският прокурор на София Чавдар Пастованов.

Припомняме, чевисшият чиновник на Гранична полиция бе арестуван на метри от Дирекцията на столичния бул. " Мария Луиза " в миг на приемане на 2000 лева рушвет в петъл. Акцията е на " Вътрешна сигурност " на Министерство на вътрешните работи и СГП.

Служителят е изискал рушвет от фирма-доставчик на механически средства за защита на границата. Служители под прикритие и прокурори са изчакали да получи подкупа, след което е задържан в пресечка на бул. " Мария Луиза ".

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР