Линда Еванджелиста участва в първото си модно ревю от 15

...
Линда Еванджелиста участва в първото си модно ревю от 15
Коментари Харесай

Линда Еванджелиста се завърна триумфално на модния подиум след кошмара от естетичната процедура

Линда Еванджелиста взе участие в първото си фешън ревю от 15 години насам.  Супермоделът се появи по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, закривайки шоуто на Fendi в балната зала Hammerstein в Манхатън.

57-годишната Еванджелиста носеше обемна рокля от синя тафта на Tiffany . Визията ѝ бе допълнена от диамантени обеци, сребърни копринени ръкавици и чанта Fendi Baguette.
                             

Канадският модел разкри, че ще бъде част от шоуто с обява в Instagram през юли откакто стана лице от новата акция на марката. „ Много съм признателна “ , написа тя и отдаде благодарност на редица членове на екипа.

Последният път, в който Еванджелиста дефилира, бе през 2007 година  в ревюто по случай 60-годишнината на Christian Dior. 

Участието ѝ в Седмицата на модата идва скоро като украси корицата на септемврийския брой на английския Vogue . В изявление за списанието тя описа, че фрагментите от фотосесията не отразяват същинския метод, по който наподобява сега, откакто към момента се възвръща от страничните резултати, които процедура за лишаване на мазнини от лицето e провокирала към 2016 година

Моделът се поколеба да нарече „ завръщане “ фотосите за рекламната акция на Fendi и наличието си по страниците на Vogue. „ Ще бъде мъчно да си намеря работа с неща, които стърчат от мен; без ретуширане, мачкане, залепване, прилепяне или други трикове... “ , обясни 57-годишната Еванджелиста. Повече прочетете тук ► 

„ Работата ми липсва толкоз доста, само че почтено казано, какво мога да направя? Няма да е елементарно “, призна още тя пред изданието, смятайки, че хората са забравили нейното присъствие като едно от най-желаните лица през 90-те години.
 Красотата на Линда Еванджелиста през годините  Красотата на Линда Еванджелиста през годините  Красотата на Линда Еванджелиста през годините  Красотата на Линда Еванджелиста през годините
В изявление за People през февруари тази година супермоделът призна, че е чакала дълго време, с цел да разкрие, че страда от редкия непряк резултат на процедурата CoolSculpting. Прочетете тук  ► 

„ Не би трябвало да бъда задължение за детето си “, показа тя пред изданието, като сподели, че е страдала уединено в съвсем усамотение. „ Никой не ме вижда “, изясни още модната икона и добави, че дълго време е напускала дома си в Ню Йорк единствено с цел да разноски кучето си, както и за учебни събития със своя наследник Оги , чийто татко е милиардерът и брачен партньор на Салма Хайек - Франсоа-Анри Пино.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР