Лиляна Халкалиева, която уби 8-годишната си дъщеря в село Желязно

...
Лиляна Халкалиева, която уби 8-годишната си дъщеря в село Желязно
Коментари Харесай

Лиляна, обвинена в убийството на детето си, не обжалва ареста си

Лиляна Халкалиева, която умъртви 8-годишната си щерка в село Желязно ще остане за непрекъснато в ареста след изписването ѝ от болница. На 3 юни пловдивският Окръжен съд наложи най-тежката мярка за неотколнение - задържане под стража за 30-годишната Лиляна Халкалиева, упрекната за убийството на 8-годишната си щерка Вилияна.

Заседанието се организира в УМБАЛ " Свети Георги ", тъй като Халкалиева бе оперирана, откакто нарани и себе си на съдбовния ден- 1-ви юни.

Съдът реши, че събраните досега доказателства са единомислещи в поддръжка на извода, че Халкалиева е съпричастна към убийството, в което е упрекната. Магистратите са на мнение, че при по друга мярка, има действителна заплаха дамата да извърши друго закононарушение и към този миг се постанова тя да бъде под непрекъснат контрол. Определението на окръжните магистрати не беше дефинитивно и можеше да бъде обжалвано пред пред Апелативния съд през днешния ден, само че искане не беше импортирано.

Все още няма информация за претекстовете майката да посегне на детето си. Разследващите работят по всички вероятни версии, само че най-вероятната е, че Лиляна Халкалиева е била в тежко писхическо положение сега на нападението.

Както TrafficNews заяви дамата е нанесла 10 удара с нож по дребната Вилияна. Лилия се е грижила сама за детето си. Съседи я разказват като извънредно блага и възпитана жена. Лилия не е фамилна. Има висше обучение, приключила е Висшето учебно заведение по агробизнес и развиване на районите, само че не работи на никое място.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР