Лиляна Георгиева, една от най-талантливите млади спортистки на Пловдив и

...
Лиляна Георгиева, една от най-талантливите млади спортистки на Пловдив и
Коментари Харесай

Детето-чудо Лиляна Георгиева е с отнети състезателни права

 Детето-чудо: Треньорката ми няма прекъсване, не аз  Детето-чудо на атлетиката ни потегля от дом за сираци
Лиляна Георгиева, една от най-талантливите млади спортистки на Пловдив и България, е с отнети спортни права повече от 2 месеца, написа пловдивското издание " Марица ".

До глобата се е стигнало по молба на СКЛАТ " Тракия ", който Лили представляваше от първия си ден на пистата. От клуба настояли за ограничаващата мярка, откакто бегачката на междинни дистанции отказала да тренира повече при Радмила Станкович.

Вече трети месец Лиляна Георгиева се готви на доброволни начала при Недялко Боруков от клуб " Актив 2003 ". Като причина за развода със Станкович младата състезателка показала застой в достиженията, неналичието на вероятност и напрежение сред двете.

Последвали няколко срещи на Лили с представители на клуба, федерацията по лека атлетика и даже с министъра на спорта Красен Кралев.

Всички пробвали да я убедят да продължи да се състезава за СКЛАТ " Тракия ", като от федерацията предложили да стартира подготовка при експерта във високото спортно майсторство Димитър Василев.

Той бе треньор на Даниела Йорданова - последната ни състезателка на международно равнище в междинните бягания. Лиляна Георгиева обаче не се съгласила, тъй като желала да продължи да живее в Пловдив, а Димитър Василев не работи под тепетата.

Днес тя чака да научи ориста си след чуването в Българската федерация по лека атлетика.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР