Лилия Якова алармира в социалната мрежа Фейсбук, че мъжът, който

...
Лилия Якова алармира в социалната мрежа Фейсбук, че мъжът, който
Коментари Харесай

Мъж сряза кабелите на хладилна система в София, оцеля по чудо ВИДЕО

Лилия Якова сигнализира в обществената мрежа Facebook, че мъжът, който ще видите във видеокадрите по-долу, за трети път реже кабелите на хладилната система на магазин, намиращ се на улица " Русе " в столицата.

От видеото се вижда по какъв начин мъжът към две минути се пробва да среже кабелите с нож, като най-после съумява и е цяло знамение, че не беше погубен от тока. Лилия Якова прави значимото конкретизиране, че хладилната система се зарежда от трифазен ток.

Жената прибавя, че мъжът се казва Красимир Стоилов, а оправданието за сторената от него нелепост е, че хладилната система била доста шумна.

" Оправданието на създанието беше, че не може да спи вечер от шума на камерата. Негови съседи се оплакват, че не могат да спят вечер поради музиката, която пуска по средата на нощта ", написа Якова.

Лилия разяснява, че хладилната камера работи единствено и само, когато вътрешната температура се повиши до 0.5°С, работи няколко минути, до момента в който температурата се намали и стопира за идващите два часа.

Жената персонално е провела разговори със съседи, които живеят в близкия блок, както и с живущите над магазина, като хората й споделили, че не чуват хладилната система. Явно г-н Стоилов има свръх развъртян слух, знае ли човек...

Якова към този момент е алармирала органите на реда и чака деяние от тяхна страна.

" Исках да видите към какви хора живеем и че всичко си има граници ", добави още пострадалата. 

Само ще напомним на господина от видеото, че унищожаването и повреждането на непозната движимост е закононарушение по член 216 Наказателен кодекс.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР