Лили Иванова започна да пее по барове. Изпълнителката се изяви

...
Лили Иванова започна да пее по барове. Изпълнителката се изяви
Коментари Харесай

Лили Иванова започна да пее по барове

Лили Иванова стартира да пее по питейни заведения. Изпълнителката се изяви в известен столичен клуб и бе бурно приветствана от Преслава, Софи Маринова и Меди. Фолк звездите викаха на бис няколко пъти примата на българската поп музика, която имаше клубен концерт. 

Тримата представители на фолк гилдията бяха на една маса, както и братът на Меди – Саби, който е от новата генерация на фолка. Палома също се наслаждения на клубното шоу на невероятната Лили Иванова, където участваха и доста всемирски персони.



Легендарната певица започва изявата си час преди среднощ, а условието на екипа й бе всички присъстващи да завършват с храната до нейното появяване. Звездата съблюдава традицията на сцената до себе си да има мед и парфюм.

 
Страхотно театрално наличие, въодушевление и удивителен професионализъм белязаха и този концерт на неподражаемата певица, която изправи гостите на крайници и получи нестихващи овации.

Присъстващите на събитието имаха опцията да се вземат и нейната биографична книга. Лили извърши онлайн обичаните песни на генерации българи, благодари и показа всеки един от членовете на своя бенд.

 

 
 

 
 
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР