Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила

...
Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила
Коментари Харесай

Лили Иванов пострада заради високи токчета

Лили Иванова  Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински колеж във Варна, а по-късно работи прекара националния празник и почивните дни вкъщи, тъй като е навехнала крайници си.

Примата се е оплаквала от режещи болки в глезена, който е подпухнал. Лили съвсем не можела да стъпва и споделила, че за благополучие й се разминало с " дребния демон ". За потърпевшия крак на попзвездата би паника нейната някогашна домашна помощница Мария. Когато навестила Лили в нейния мезонета, с цел да й занесе мартеница, а певицата едва  отворила вратата.

Изпълнителката на " Ветрове " куцала и обяснила на ексикономката си, че е изкълчила крайници си. Не прецизирала обаче къде и по какъв начин се е случило това, само че 72-годишната жена не я разпитвала, а напряко решила да работи, с цел да облекчи страданията на топпевицата.

Мария, която е някогашен чиновник на Дома на ветераните на изкуството и културата в столичния квартал " Захарна фабрика ", била веща в масажите. Тя приложила към своята някогашна работодателка бабешка, само че ефикасна рецепта за изкълчен крак. Близки на примата споделят, че някогашната ѝ домашна помощница напълнила леген с топла вода, разтворила в него сапун и приканила Лили да натопи потърпевшия крайник вътре. След това почнала да го разтрива леко с разтвора.

След процедурата иконата на родната попмузика се почувствала по-добре, само че решила да си остане у дома и по опция да не натоварва навехнатия крак. Според хора от близкото й обграждане Лили е стъпила изкривено по виновност на високите токчета, с които не се разделя. Те я увещавали да избере обувки с по-равна подметка, само че примата отказвала, мотивирайки се със театралния дрескод.

По думите на нейната ексикономка в последно време топпевицата се жалвала от болки в краката и даже ѝ дала обещание, че най-малко вкъщи ще акцентира на пантофките без ток. По съвет на свои другари Лили си накупила няколко чифта маркови маратонки, главно с цел да тренира в домашния си фитнес.

Когато напуща обаче покоите си, изпълнителката на " Панаири " е постоянно най-малко с 10 сантиметра по-висока поради обувките си. Лили от млади години има пиетет към високите токове, който се е запазил и до момента. Певицата била безапелационна, че когато една жена, идол на публиката, излезе на сцената, високите токчета са безусловно наложителни, съобщи

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР