Лили Иванова изпрати красив букет от бели лалета на дъщерята

...
Лили Иванова изпрати красив букет от бели лалета на дъщерята
Коментари Харесай

Лили изпрати бели лалета за Мутафова

Лили Иванова изпрати хубав букет от бели лалета на дъщерята на Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева, на 2 февруари – деня, в който великата актриса щеше да навърши достолепните 100 години. Юбилеят на комедийната прима бе празнуван в Сатиричния спектакъл, в който тя игра десетилетия наред. Благодарение на модерните технологии, Мутафова „ възкръсна ” и неин холограмен облик бе прожектиран от сцената.

Естрадната прима Лили Иванова изпрати букет от бели лалета, който бе подарен на дъщерята на комедийната хала Муки. Тя не скри сълзите си, когато публиката стана на крайници, с цел да „ поздрави ” майка й с дълги овации. „ Мама живееше на тази сцена. Връщаше се от представленията с 10 години по-млада ”, показа разчувствана щерка й Мария Грубешлиева.

В залата на Сатиричния спектакъл бяха Богдана Карадочева, Славчо Пеев, Искра Радева, Христо Мутафчиев, вицепрезидентът Илияна Йотова, Йорданка Фандъкова, Кристиян Вигенин и дл. Президентът Румен Радев и брачната половинка му Десислава Радева изпратиха кошница с цветя. Двамата щяха да уважат събитието, само че са под карантина, защото първата дама е с коронавирус. Младият министър на културата Атанас Атанасов също изпрати цветя, само че самият той не бе видян измежду публиката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР