Лили Иванова и Ахмед Доган са опасни близки Примата на родната

...
Лили Иванова и Ахмед Доган са опасни близки
Примата на родната
Коментари Харесай

Опасно близки: Ахмед Доган се обясни в любов на Лили Иванова?

Лили Иванова и Ахмед Доган са рискови близки

Примата на родната сцена показа автобиографичната си книга на бутиков концерт в Народния спектакъл. Събитието се състоя на 19 май  и събра ВИП персони, политици,интелектуалци, артисти, телевизионни звезди и артисти.Билетите се продаваха на цена до внушителните 500 лв..

В книгата си кубратската дива е разгласила размишления и усеща през последните 15 години. В изданието певицата е показала малко известни картини от нейния живот, получени награди и оценки, даже пагоните на полковник от армията. В нея за първи път демонстрира родителите си, както и сестра си Магда. Лили е посочила и първите си обувки „ Гучи “, които купува от чужбина, както и знакови тоалети.Книгата е от 570 страници и гарнирана богато със снимков материал.

Изненадващо измежду гостите бе и Ахмед Доган. Почетният ръководител на Движение за права и свободи се появи изненадващо на събитието, като не бе го правил в околните 10-на години. Той подари на естрадната звезда букет от 21 бели рози.

„ Скъпа Лили!Всеки има в живота си „ Своята Лили “, а „ Моята Лили “ ме научи да обичам…. “, съобщи Ахмед Доган. А безконечната Амбър отговори, че възприятията им са взаимни.

Инфо: Ретро

Тагове: Лили Иванова примата на българската естрада Ахмед Доган бутиков концерт книга
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР