Лили Иванова е уволнила портиера на новата луксозна кооперация, в

...
Лили Иванова е уволнила портиера на новата луксозна кооперация, в
Коментари Харесай

От последните минути! Лили Иванова разтърси България! Тя

Лили Иванова е уволнила портиера на новата първокласна кооперация, в която купи последния си апартамент, твърди " Телеграф ". Естрадната прима е била гневна, като схванала, че възрастния човечец е издал тайните към жилището й. Затова се ожалила на шефа на строителната компания и му декларирала в прав текст, че би трябвало да назначи нов надзирател, който да бъде инструктиран да не раздухва новините към нея.

Изглежда предприемачът се е вслушал в думите на певицата, защото тези дни на входа на постройката посрещна нов пазач. Щом чуе обаче основните думи " Лили Иванова ", той бяга като демон от тамян. " Не мога да разясня нищо ", мълви белокосият мъж и бързо търси място, където да се скрие. 

Освен пазача кооперацията към този момент има своя първи жител. На първото място на паркинга пред нея бе видяно чисто ново лъскаво " Рено Меган ", което след инспекция се оказва благосъстоятелност на прочут български лекар орнитолог. Жилището на 79-годишната Лили Иванова също не се води непосредствено на нейно име, а на компанията й, посредством която осъществпва концертната и звукозаписната си дейсност - ЛИ 1 ЕООД. Имотът се намира на последния шести етаж, а неин съсед е не какъв да е, а футболистът Димитър Бербатов. Той има два жилището - единият е тъкмо до този на певицата, а другият е на долния етаж.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР