Лили Иванова е твърдо против слагането на бустерна доза от

...
Лили Иванова е твърдо против слагането на бустерна доза от
Коментари Харесай

Лили не иска да си слага бустерна доза

Лили Иванова е твърдо срещу слагането на бустерна доза от имунизацията против ковид. Грандамата на българската сцена се наплашила от мненията и недоволствата след третата игла и решила да не се ваксинира още веднъж. Припомняме, че Лили е измежду единиците, сложили си съветската ваксина „ Спутник ”. Тя е бодната и с двете игли, само че твърдо не желае трета.
Допълнителната подсилваща доза против Ковид-19 е целесъобразна за хора над 70 години и тези с по-слаб имунитет. Колкото по-отдавна е била направена имунизацията, толкоз по-голяма е вероятността от болест с ковид. Лили се имунизира преди съвсем година, само че за момента твърдо отказвала да се ваксинира още веднъж, тъй като няколко индивида към нея се оплакали от нежелани реакции и проблеми след третата игла, писа Уикенд.


„ Имам мощен имунитет, храня се здравословно, употребявам мед и витамини. Не желая да пожертвам и да получа някакви затруднения. Коронавирусът отслабва и се надявам, че няма да се разболея, вардя се доста, контактувам единствено с защити хора и съблюдавам отдалеченост ” – аргументирала се изпълнителката на „ Детелини ”. Въпреки че маските към този момент не са наложителни, тя не стопира да носи своята и упорства хората към нея също да ги поставят.

Лили нееднократно е разкривала, че здравето и младостта не са даденост. За тях са нужни доста ежедневни грижи. За да се защищити от ковид, естрадната икона пие витамини С и Д. Певицата от години е привърженичка на учението на Петър Дънов. От 30 години тя не употребява нито един хранителен артикул с бял цвят, а от менюто й изцяло са изключени въглехидратите. Лили не поставя в устата си месо, брашно и млечни артикули. Не близва сол и захар. Изпълнителката на безконечния шлагер „ Щурче ” считала, че режимът й е извънредно здравословен и не й разрешава да се разболее.

„ Боледувам рядко, случва се по един път на 2-3 години, само че минава доста бързо, тъй като пия доста чайове и мед ” – споделяла е желязната естрадна прима, която считала, че страхът от китайски вирус също е доста рисков, тъй като води до намаляване на имунитета.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР