Лили Иванова била застигната от тежки премеждия навръх рождения си

...
Лили Иванова била застигната от тежки премеждия навръх рождения си
Коментари Харесай

Лили Иванова претърпя адски инцидент навръх рожденния си ден

Лили Иванова била застигната от тежки инциденти точно на рождения си ден. Буквално часове преди радостния мотив примата едвам не счупила крайници си по време на концерт в Бургас.

 Резултат с изображение за Лили Иванова едвам не се преби на рождения си ден!

Заради рисковата височина на обувките, с които певицата се качила на сцената, тя на два пъти изгубила равновесие. От напрежението в тялото й потърпевши глезените, само че не чак толкоз съществено, колкото тя очаквала.

Докато залитала към земята, певицата незабавно обърнала взор към крайници си и внимателно с ръка проверила по какъв начин е ситуацията, само че не прескочила нито рефрен от песента и съумяла да я изкара до финала й макар неудобството.

За благополучие, Лили се разминала без навяхвания и счупвания, само че имала синини и пареща болежка в идващите няколко дни.
Гафовете останали съвсем незабелязани за екзалтираната аудитория, която припявала шлагерите й с нея, само че не и за хората от екипа й, написа Ретро.

Охранителите на залата незабавно забелязали рисковата обстановка и се притекли на помощ на певицата, която кръстосвала сред хората, с цел да изпее дружно с тях емблематичното парче „ Щурче “.

След като им направила знак, че я е заболяло, двама мъжаги й помогнали да се качи още веднъж на сцената, вдигайки я на ръце. Когато изявата й завършила, Лили не потърсила здравна помощ.

Тъй като самата тя има такова обучение и знаела някои тънкости, които постоянно й помагали за дребни здравословни проблеми. Единственото, което направила, било да спи непробудно 10 часа, с цел да възвърне живеца на организма си.

На рождения си ден също си тръгнала преди гоститe, тъй като не си разрешавала да нарушава спартанския си режим по никакъв мотив. Празника си Лили означи в стеснен другарски кръг в изящен столичен ресторант.

Всяка година тя кани или 7, или 9 души, тъй като това са обичаните й цифри. Иначе домът й за поредна година се трансформира в ботаническа градина.

Букети примата получи от премиера Бойко Борисов, Корнелия Нинова, почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, министъра на културата Боил Банов, предприемачите Кирил Домусчиев, Васил Божков и Гриша Ганчев. Нейния персонален другар Димитър Главчев, както и десетки нейни фенове.

Сред подаръците има икони, статуетки и играчки. Най-впечатляващ обаче е дарът на Йорданка Фандъкова – живо дърво в саксия. От екипа на президента Румен Радев пък изпратиха на Лили приветствена депеша и семпла орхидея.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР