Лили е поддържала топли отношения с родата си през изминалите

...
Лили е поддържала топли отношения с родата си през изминалите
Коментари Харесай

Всички Се Чудеха, Вече Е Ясно! Вижте Кой Ще Наследи Милионите На Лили Иванова! Първи Снимки! Ето Ги Щастливците, Които Ще Гушнат Имането!

Лили е поддържала топли връзки с родата си през миналите години макар, че я укоряваха в противоположното. Певицата се грижела са сестра си Магда, само че пособия и на нейните две щерки, че и на техните синове.

Лили има две племенници – Мария и Радмила. Те също живеят в София. При едната от щерките си се намира и сестра й. Певицата не им гостувала постоянно, само че пък всеки ден си говорели по телефона. Внуците на Магда научили пралеля си да борави с Интернет и със смарт телефон. Те й пращали известия и я радвали със свои фотоси.



Гордите родственици не пропущали концерт и изява на своята фамозна вуйна. Виждали ги постоянно на първите редове на изключително в зала 1 на НДК, предават от retro.bg.

Мария и Радмила били финансово обезпечени тъй като имали положителни специалности, само че били спокойни и за бъдещето. Те били наясно, че Лили няма на кой различен да завещае парцелите си и парите. Освен на техните момчета.

Не било ясно към момента кой от двамата наследника какъв брой пари ще получи и дали ще разделят по равно парите на баба Лили. Никой не смеел да я закачи на тая тематика тъй като примата била доста докачлива. Но тя била сложила изискване децата да се изучат и да завършат висше обучение и то някъде в чужбина.

Спестяванията на обичаната бг изпълнителка към 2017 г възлизали на 12 милиона. Да не приказваме за парцелите. Момчетата нямало единствено да наследят авторските права върху песните й. Които тя публично предоставила на тонрежисьора – Ангел Попов –Ачо.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР