Лиерът на партия Атака, която е част от управляващата коалиция,

...
Лиерът на партия Атака, която е част от управляващата коалиция,
Коментари Харесай

Потеглят ли Сидеров и Бареков заедно към евроизборите?

Лиерът на партия " Атака ", която е част от ръководещата коалиция, Волен Сидеров и евродепутатът Николай Бареков ще бъдат домакини на конференция на тема  " Обединеният консерватизъм - основната посока в развиването на България ".

От партията на Бареков " Презареди България " прецизират, че форумът се провежда от групата на Европейските консерватори и реформисти в Европейския парламент, чийто член е Бареков. Общият конгрес идва малко повече от половин година преди евроизборите, в миг, в който част от политическите обединения към този момент започнаха вътрешнопартийна подготовка за вота. 

През последните месеци Волен Сидеров неколкократно изиска явен отговор от сегашните си съдружни сътрудници в " Обединените патриоти " Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ дали ще се явяват дружно на евроизборите. Преди два месеца водачът на " Атака " разгласи, че е попитал вицепремиера дали ще се явяват дружно, а отговорът бил  " не, не и не ". След това връзките сред двамата на няколко пъти бяха съществено обтегнати по разнообразни аргументи. 

В края на предходната седмица се разбра, че Бареков и Сидеров са имали тричасова среща на четири очи за идната конференция идния петък, както и " за бъдещето на патриотизма, национализма и консерватизма в България ". За този разговор съобщи Бареков, а мотивът беше случаят на пътя със съпругата на Волен Сидеров - Деница. Бареков е бил очевидец на станалото. 

В самата конференция на Сидеров и Бареков, която ще се организира този петък, присъединяване ще вземат европейски консерватори - Ян Захрадил, член на управлението на ЕКР и президент на Алианса на европейските консерватори и реформисти (АКРЕ); Темистоклис Астенидис, зам.-директор на АКРЕ и други.

По време на събитието ще бъде показано социологическо изследване за въздействието на консерватизма у нас, направено от „ Институт за съвременна политика ". Данните ще бъдат изнесени от Борислав Цеков.

Миналата седмица Бареков се похвали с писмо, в което унгарският министър председател Виктор Обран му благодари персонално за това, че е дал своя вот в поддръжка на Унгария при вота в Екологичен потенциал. На 12 септември европейските депутати трябваше да кажат поддържат или не откриването на наказателна процедура против страната. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР