Lidl отбелязва своето 10-то юбилейно издание с нови възможности и

...
Lidl отбелязва своето 10-то юбилейно издание с нови възможности и
Коментари Харесай

Десетото издание на практикантската програма на Lidl с нови възможности и награди за учениците

Lidl отбелязва своето 10-то юбилейно издание с нови благоприятни условия и атрактивни награди за учениците. Веригата още веднъж отваря вратите на своите магазини за младежи от цялата страна, навършили 18 години, в 11 или 12 клас. Учениците, които желаят да прекарат друго и потребно лято в света на Lidl, могат да аплайват на до 22 май.

Лятната процедура ще се организира от 3 юли до 31 август. В рамките на два месеца практикантите ще влязат в динамичния свят на бързооборотната търговия – ще бъдат независими, ще натрупат нови познания и първи професионален опит, а за всичко това ще получават положително заплащане, 200 лева ваучери за храна месечно и специфични отстъпки в Lidl Plus за интервала на програмата. Работното време е 5 дни в седмицата (от понеделник до петък). За първи път тази година участниците могат да избират сред 6- и 8-часов работен ден, като вторият вид предлага и по-високо възнаграждение.

Сред нещата, които младите ще научат, са по какъв начин да ръководят времето си, да приоритизират дилемите, да бъдат отзивчиви и да работят в екип. Те ще се грижат за подредбата на стоката в магазина, ще спомагат на клиентите, ще научат съществени правила за комерсиалните промоции и сполучливите практики, които утвърждават Lidl като водещ ритейлър в Европа. За да се приготвят за всички тези задания, ще минат през особено онлайн образование, а през цялата си процедура ще разчитат и на наставник – умел експерт от Lidl, който ще ги направлява и ще им оказва помощ в работата.

Още една оригиналност тази година е опцията за 5 дни неплатен отпуск, с цел да могат учениците да съчетаят работата с проектите за море или други завършения. Накрая на програмата най-добре представилите се практиканти ще могат да завоюват една от двете огромни награди – стипендия за първата година в университета в размер на 1500 лева или телефон iPhone 14 Pro, както и две награди на стойност 600 лева под формата на ваучери за обичани артикули в Lidl.

Практиката в Lidl дава и действителна опция на учениците да продължат развиването си в компанията и след края на програмата на 4- или 6-часов работен ден, тъй че сполучливо да съчетават образователния с работния развой.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР