Лидл България разширява своето присъствие на българския пазар с отварянето

...
Лидл България разширява своето присъствие на българския пазар с отварянето
Коментари Харесай

Lidl стъпи и в Карлово

Лидл България уголемява своето наличие на българския пазар с отварянето на първия си магазин в гр. Карлово. С откриването му Карлово става 52-ят град в страната, в който клиентите на Lidl могат да пазарят вкусна и качествена храна бързо, елементарно и комфортно.

„ В Lidl имаме вяра, че високото качество би трябвало да бъде налично за всички и по тази причина екипът ни всекидневно работи да предложи на клиентите разнороден подбор от деликатно подбрани и тествани артикули на оптимална цена. Всяка година с устойчиви темпове разширяваме комерсиалната си мрежа, откриваме нови обекти и сътворяваме сигурни и надеждни работни места, вярвайки че по този метод способстваме за по-бързото развиване на тези региони в България ", сподели Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.

Обектът в Карлово се намира на ул. „ Ген. Заимов " № 54. Обектът е 117-ят Lidl магазин в страната и впечатлява с модерния си образ, обширна комерсиална зала със модерно съоръжение, LED осветяване с висока енергийна успеваемост и електронни ценови табели. За положителното потребителско преживяване способстват обширният паркинг и облагородената околна инфраструктура. Още от началото на април жителите на региона ще се възползват от напълно ремонтираното спортно игрище на ул. „ Ген. Заимов ". Инвестицията е на стойност 95 000 лв.. Лидл България ще се погрижи още за построяването на тротоар и поддръжката на зелените площи към новия си магазин.

През цялата 2023 година компанията ще продължава устойчивото разгръщане на комерсиалната си мрежа. Чрез новите комфортни местоположения веригата цели да обезпечи на своите клиенти още повече благоприятни условия за извършване на покупки от подбор с присъщото за Lidl оптимално съответствие качество-цена и да се затвърди като обичан избор на своите клиенти както за ежедневното, по този начин и за седмичното фамилно извършване на покупки.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР