Лидл България е най-популярният бранд във Facebook сред хранителните вериги,

...
Лидл България е най-популярният бранд във Facebook сред хранителните вериги,
Коментари Харесай

FORBES: Лидл България e най-популярният бранд във Фейсбук

Лидл България е най-популярният бранд във Фейсбук измежду питателните вериги, съгласно ранглиста на Forbes България, оповестена през днешния ден на уеб страницата на медията. Проучването демонстрира българските марки с най-вече почитатели в обществената мрежа и отличава брандa Lidl измежду водещите в класацията, с над 400 хиляди почитатели на формалната Фейсбук страница на компанията.

„ Новината е страхотна. Благодарни сме на почитателите – точно те ни стимулират всеки ден да търсим още по-готино и изобретателно наличие, с което да ги караме да се усмихват и имаме вяра, че по този начин съумяваме да ги докоснем и прочувствено. Именно ей такива вести ни припомнят, че вървим в вярната посока, само че и ни стимулират да продължаваме напред. Разбира се, единствено ние знаем какъв брой труд и страст стоят зад това достижение ”, показа Елена Василева, Social Media Manager в Лидл България.

В класацията са включени компании, които имат българска страница в обществената мрежа, маркирана като бранд, като подреждането е направено на база броя на почитателите на всяка страница към края на май 2020 година Включени са единствено страници, на които е оповестена най-малко една нова обява през последните 90 дни до основаването на класацията. Данните за броя на почитателите са взети от Socialbakers.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР