Лидерската среща на Корнелия Нинова е хубав предизборен ПР с

...
Лидерската среща на Корнелия Нинова е хубав предизборен ПР с
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: Лидерската среща на Нинова е хубав предизборен ПР, няма да постигне друго

Лидерската среща на Корнелия Нинова е прекрасен избирателен ПР предвид на идващите предварителни избори. Показваме на публиката, че желаеме да съставим държавно управление, само че тези там, другите, заради тяхната не изключително вярно създадена политическа природа не са в положение, не могат, не желаят да избавят отечеството в тези тежки времена. Ние направихме всичко от себе си, само че ето - това е резултатът. Това е последният акт на пиесата " Многострадална Геновева ". Това сподели за БНР социологът проф. Иво Христов.

По думите му ще се търси кой е отговорен за неуспеха и на третия мандат, тъй като " по тези географски ширини постоянно се търси виновният, само че не се прави разбор на казуса и не се подхващат дейности за неговото разрешаване. Най-лесно е да се търси отговорен. Но в действителност виновници няма, тъй като това е категория от междуличностните връзки. В политиката има ползи. Тези ползи взаимно се изключват, заради което няма да има държавно управление с третия мандат ".

Проф. Христов разяснява така наречен експлоадиране на случая " NEXO " със сравнението: " Някой държеше котката в чувал и я пусна тъкмо когато би трябвало - в 12 без 5, когато имаше теоретични шансове мандатът да бъде даден на " Демократична България ".

Той изрече подозрение, че Демократична България е щяла да реализира триумф и да образува държавно управление, само че: " Това служи като законно опрощение и за двете страни - Демократична България и " Продължаваме промяната ", че са имали предпочитание, само че тъмните сили, които ни дърпат към Азия, не пожелаха ".

Социологът не изрече съмнение кой е пуснал черната котка.

Прогнозата на проф. Иво Христов е за предварителни парламентарни избори и през есента - 2 в 1 с локалните: " Геополитическата обстановка - Русия, Съединени американски щати, Украйна ще изиграе решаваща роля. Винаги огромните проблеми са се решавали извън. Основното разделяне на обществото също е по геополитическа ориентировка ".

Проф. Иво Христов съобщи, че ще участва през днешния ден в срещата в Пловдив на новото ляво обединяване, с цел да изрази скептицизма си, само че " това не е песимизъм заради неведение, а заради познание ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР