Лидерката на „Изправи се.бг“ Мая Манолова победоносно обяви, че е

...
Лидерката на „Изправи се.бг“ Мая Манолова победоносно обяви, че е
Коментари Харесай

Мая Манолова с голяма издънка насред поле от коноп

Лидерката на „ Изправи се.бг “ Мая Манолова победоносно разгласи, че е разкрила голяма ферма от марихуана на 12 км. от София. Тя декларира в лайф във Facebook, че Борисов би трябвало да се отдръпна като министър председател, тъй като се отглеждат наркотични субстанции покрай София.

С нея беше ландшафтен проектант, който удостовери в ефир, че ставало дума за растението индийски коноп, което е известно като марихуана.

Каква тъкмо вариация на конопа е снимана в равнищата може да се дефинира единствено от специалисти. Усилията на някогашната депутатка от Българска социалистическа партия обаче ѝ навлече подбив в обществените мрежи, защото индустриалният коноп е изцяло законен в страната.

Той е артикул с необятно приложение – употребява се в производството на нишки, трици, семена и фармацевтични артикули, леки хартии, изолационни материали, биокомпозити, като постеля за спане на фермерски животни и даже в строителството.

Дивият вид на растението пък е извънредно публикуван като бурен по нашите земи. В предишното хората са го отглеждали за произвеждане на конопи, въжета, платове и рогозки, написа.

И двете нямат главното свойство на марихуаната – в тях липсват психотропни субстанции.

Ето и някои от мненията на консуматори във Facebook:

Цветанка Андонова: Това е канабис Сатива - елементарен коноп, явява се като бурен в насажденията... Нашите дядовци и баби са го употребявали за изработването на връв и други произведения. Това не е канабис индика... От този коноп не се създава марихуана. Вземете с вас специалист-ботаник!

Владимир Огнянов: Здрасти, бе Мая Манолова! Да се снимаш пред ферма с промишлен коноп или диворастящ /все тая/ и да обвиниш Бойко Борисов, че е посадил марихуана по околовръстното, е толкоз тъпо, че Бареков и Марешки стоят като изцяло законни представители от систематичните партии.

XXI век да водиш война, по принцип, с естествен запас и промишленост за няколко стотици милиарда $, единствено демонстрира, какъв брой мъничък политик си.

Тоталната липса на небосвод и мислене в мащабите на област Кюстендил, прозират от всяко деяние на гражданката Манолова.

Иван Минчев: хаха единствено дето това е промишлен коноп и е позволен за развъждане. От него се вършат платове и още куп работи. Няма нищо общо с приложимост

Георгис Василис: питай баба си. По нашия край го назовават гристи и са правили въжета от него

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР