Лидерката БСП Корнелия Нинова обяви БСП за втора политическа сила

...
Лидерката БСП Корнелия Нинова обяви БСП за втора политическа сила
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Големият губещ е ГЕРБ. Моделът започва да се разгражда

Лидерката Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи Българска социалистическа партия за втора политическа мощ на локалните избори.

" Големият губещ е ГЕРБ. Започва да се разгражда този модел. Обединени против ГЕРБ стартира да се случва. Това е единствено началото. Чака ни още доста работа ", разяснява тя.

Видимо удовлетворена, Нинова отчете, че партията повишавала резултата си от 2019 година - от 57 та 71 кметове.

Обяви, че Българска социалистическа партия е спечелила регионалните центрове Шумен, Разград, Русе и Силистра.

За София не разяснява, чакала окончателните резултати. 

" Ваня Григорова направи хубава акция, жива, същинска. Чакаме резултатите и тогава ще разясняваме ", сподели тя. Не се тормозила от политическите упоритости на Григорова ", добави.

За напрежението в ръководещата коалиция Нинова сподели:

" Какво ще се случи с некоалицията, си е тяхна работа. В първите дни на Народното събрание внасяме избор на съмнение за националната сигурност. "
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР