Лидерите на страните от БРИКС са съгласували документ, в който

...
Лидерите на страните от БРИКС са съгласували документ, в който
Коментари Харесай

БРИКС има план и условия към новите членки

Лидерите на страните от БРИКС са съгласували документ, в който са разказани правилата, по които ще се одобряват нови страни-членки в обединяването . Това оповестява организация Reuters, базирайки се изказване на външния министър на ЮАР Наледи Пандор. " По въпроса за разширението на БРИКС през днешния ден бе реализирано единодушие . Одобрен е документ с правила и условия, а също и развой, който би трябвало да изминат страните, с цел да станат членове на БРИКС. "

Подробна информация ще бъде обявена от водачите на страните при закриването на форума.

" Това е изключително положително развиване. Удивително е какъв брой доста страни желаят да се причислят към БРИКС ", декларира Пандор пред локална медия.

Според информация на ТАСС от коридорите на срещата на БРИКС обаче вратите ще са отворени на този стадий единствено за Аржентина, ОАЕ и Саудитска Арабия.

До този миг най-вече съветските организации са обявили поръчки за встъпване в БРИКС на 22 страни - Алжир, Аржентина, Бангладеш, Бахрейн, Беларус, Боливия, Венецуела, Виетнам, Хондурас, Египет, Индонезия, Иран, Казахстан, Куба, Кувейт, Нигерия, ОАЕ, Палестина, Саудитска Арабия, Сенегал, Тайланд и Етиопия.
 Свежата кръв ще раздвижи ли БРИКС?
Свежата кръв ще раздвижи ли БРИКС?

Петте страни от БРИКС е невероятно да се спогодят между тях даже и в стеснен кръг
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР