Лидерите на ЕС тази вечер ще вечерят на маса от

...
Лидерите на ЕС тази вечер ще вечерят на маса от
Коментари Харесай

С какво ще поглези Борисов височайшите си гости на неформалната вечеря довечера

Лидерите на Европейски Съюз довечера ще вечерят на маса от рециклиран картон. Материалът, от който е направена масата, се назовава „ риборд” и е изработен от рециклиран картон. Той е супер лек, само че доста здрав. Масата е основана особено за тази среща и е водоустойчива, оповестява " Фокус ".

На срещата ще участват всички 28 водачи на страните членки на Европейски Съюз и се ръководи от Доналд Туск. Идеята е след приключването на вечерята тя да се нареже и да се рамкира плоскостта пред всеки водач, където е седял.


На тези плоскости всеки от участниците в срещата ще напише обръщение, а скоро по-късно всички те ще бъдат изложени. До залата, в която ще се организира вечерята, в обособено помещение ще има 3D мапинг шоу за европейските водачи, в което са включени експозиции на български художници.


На ръководителите на страните членки от Европейски Съюз ще бъдат сервирани ястия с биопродукти от определени български ферми, стана ясно при представянето на менюто. Баница с трюфел, козунак с рози, „ Шопска салата”, биволско бонфиле с пюре от земна ябълка и пащърнак са измежду ястията, които гостите ще вкусят по време на обяд и вечеря у нас.


Лидерите на страните членки от Европейския съюз идват в София ден преди Срещата на върха Европейски Съюз – Западни Балкани и ще се срещнат на неофициална вечеря по покана на ръководител на Европейския съвет Доналд Туск и с хазаин министър-председателя на България Бойко Борисов. За европейските водачи са проведени формален обяд на 17 май в НДК и вечеря в „ София Тех Парк “ при идването им у нас на 16 май.

Преди две седмици по време на интернационален конгрес за двойния стандарт при храните в Европейски Съюз, българският министър председател Бойко Борисов съобщи, че ще разпореди в двата дни да бъде сервирана храна от българските хипермаркети, с цел да видят каква е разликата със Западна Европа. " Ще направя по този начин, че на 16 и 17 май това, което ядат българите, да го дам на моите сътрудници, да забележим техните служби за сигурност по какъв начин ще го оценят, когато им даваме сходна храна, дали ще я хапват на драго сърце ", сподели тогава министър председателят. Заканата на министър-председателя обаче остава на думи.








Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР