Лидери в едни от най-големите международни компании ще споделят посоки

...
Лидери в едни от най-големите международни компании ще споделят посоки
Коментари Харесай

Digital Trends 2022 – технологиите, в които бизнесът вярва и инвестира

Лидери в едни от най-големите интернационалните компании ще споделят направления за цифровото бъдеще на бизнеса на Форума  , който ще се организира на . Форумът ще събере експерти на водещи позиции в световни компании, измежду които Microsoft и Adidas, както и едни от най-успешните IT бизнесмени от България и района с мащаб на бизнеса в целия свят. 

Дигиталните технологии не престават да са главен катализатор за измененията в света, давайки на бизнеса и институциите повече благоприятни условия да усъвършенстват услугите си и живота на хората. Ето за какво участниците в Digital Trends 2022 ще дискутират най-важните софтуерни решения, благоприятни условия и тактики, давайки 100% на практика препоръки и прозрения по какъв начин да развиваме дейно фирмите, хората и концепциите си, както и цялата бизнес среда.

Форумът в Sofia Event Center започва с водещия преподавател Бела Пап, световен шеф в Microsoft Advertising, който ще запознае публиката с най-новите потребителски трендове след Covid-19, включващи възхода на така наречен " Workday Consumer " държание.

Владислав Лазаров, който управлява световното развиване на цифровите артикули в Adidas, ще приказва за развиването на metaverse технологиите и за използваните маркетингови тактики в метавселената.

Сред най-интересните лектори е Анна Полишчук, съосновател на украинската платформа Lalafo, която ще приказва за съхраняването на сполучливата украинска стартъп екосистема по време на война, както и за ролята на бизнеса, който управлява, в помощ на нейните сънародници.

Естонецът Юлар Яксо, създател на Digital Nation и директен участник в превръщането на Естония в най-развитата в цифрово отношение европейска страна, ще разкрие верния, бърз и ефикасен път за софтуерна промяна на обществените и административни процеси в интерес на бизнеса и жителите.

Всички основни лектори на Digital Trends 2022 ще дадат посоката за полемиките по тематиките в петте панела на събитието:
eCommerceThe Power of ScalabilityFuture Is FintechNext Gen MetaversesBuilding the Digital State 
В панелите ще се включат водещи мениджъри на компании от софтуерния, търговски, банков, осигурителен и обществен бранш, измежду които SiteGround, Glovo Bulgaria, DHL, eMag, MasterCard, A1, KBC Group, iBank, TBI Bank, Uniqa. Всички те ще споделят на практика опит от своята сфера на деяние, фокусирайки се върху най-полезните и перспективни цифрови решения за бизнеса у нас.

Билетите за събитието към този момент са в продажба, като първите 60 ще имат опцията да закупят билети на цена от 60 лева Ето и от кое място могат да бъдат закупени: 

се провежда от водещите цифрови медии в България profit.bg и novini.bg, част от швейцарската група Ringier AG.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР