Лидерът в ресторантското оборудване ReSol организира практически уъркшоп по време

...
Лидерът в ресторантското оборудване ReSol организира практически уъркшоп по време
Коментари Харесай

Виртуози в сервирането – практически уъркошоп

Лидерът в ресторантското съоръжение ReSol провежда на практика уъркшоп по време на интернационалното ревю за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА съоръжение – СИХРЕ.

От 8-ми до 11 -сти ноември на своя щанд А4 в зала 6 на Интер Експо Център София компанията ще покаже наклонността в ресторантьорството – цвят. Цветни принадлежности, цветни чинии, цветни чаши. Ще бъдат показани четири нови серии – черна, сиво-мраморна и още два изцяло изненадващи и атрактивни цвята.

Тази година присъединяване на ReSol ще е придружено от дегустационни стратегии на италианско еспресо МоКамбо и на неповторимото капучино с Жен Шен, показани на българския пазар от Different Trade.

Основен акцент в представянето на ReSol ще бъде практическия уъркшор ВИРТУОЗИ В СЕРВИРАНЕТО. Доказани експерти ще показват три съществени посоки в изкуството на сервирането:

- Подреждане на красиви маси за кетъринг

- Подреждане на Вълнуващи блок маси

- Иновативни подходи в самостоятелното сервиране

ВИРТУОЗИ В СЕРВИРАНЕТО е ориентиран към всички притежатели на заведения, сервитьори и всички, които биха желали да научат нещо ново, вълнуващо и забавно за магията на изкусното сервиране.

Практическия уъркшоп ще се организира в последния ден на ревюто - 11 ноември на щанда на ReSol. Участниците ще могат да се срещнат с водещи експерти, за които красивата маса е наложителна част от имиджа на ресторанта и главен белег на класата на заведението. Заедно с вкусната храна, качественото обслужване, класата на сервиране и нареждане на масата са явен знак за равнището на заведението.

Традиционно ReSol ще покажат доста аксесоари - кошнички, дървени дъски, медни дребни съдчета, цветни съдчета и каменни плата - компанията предлага най-голямото многообразие на размери каменни плата в България.

ReSol - Restaurant Solution e профилирана във импорт и търговия на едро с всичко, належащо за оборудването на едно заведение - чаши, принадлежности за хранене, разнообразни аксесоари за сервиране и декорация, чинии, кухненско съоръжение и обзавеждане, кетъринг съоръжение. Компанията е вносител на порцелан от GBenedikt, Bonna, Dibbern, Langenthal и Utopia; аксесоари за сервиране, за блок-маси и кухненски такъми от APS, Utopia, Dalebrook; принадлежности за хранене с марката Sola Switzerland и произведения от стъкло на международните марки La Rochere и Italesse.

Щанд А4 в зала 6, Интер Експо Център София - СИХРЕ (8 - 11 ноември) - ReSol - Restaurant Solution
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР