Лидерът в първенството на Втора лига от МФЛ-Варна - Grey

...
Лидерът в първенството на Втора лига от МФЛ-Варна - Grey
Коментари Харесай

Сивите гъски дръпнаха със 7 точки на върха във Втора лига

Лидерът в шампионата на Втора лига от МФЛ-Варна - Grey goose, записа разгромна победа в дуела си от 13-ия кръг. " Сивите гъски " биха с 8:1 МФК Хищници, който бе записал пет триумфа в последните си шест дуела. Още до почивката те дръпнаха с 6:0, като по два гола вкараха Тони Атанасов и Цанко Иванов, а по един път точни бяха Кристиян Събев и Станислав Ников. Петър Великов върна едно попадение за Хищници, само че Стиван Атанасов и Габриел Атанасов направиха 12-ата победа на " сивите гъски " още по-убедителна.

След този триумф задатъкът на водача в класирането стана още по-голям - 7 точки. Причината е и нулевото тъждество на MFC TNT с АФК Албион. Любопитното е, че това е първи мач без голове във всички шампионати на МФЛ-Варна през сезона. Това са общо 142 дуела в Първа, Втора и Трета лига.

От този резултат, въпреки и без да играе, се възполза и МFC Pulse. Тимът записа служебна победа с 5:0 над МФК Ботев 18, който не съумя да се събере за срещата си от кръга. Така Pulse събра 29 точки, колкото има и TNT. 

Четвъртият Сони-М към този момент е с 22 точки след триумф с 4:1 над Владислав. В този мач над всички бе Йордан Николов, който вкара и четирите гола за своите. Преди това обаче противникът поведе посредством Венелин Георгиев (10`). Николов направи 3:1 още до почивката, а през второто полувреме заби и 18-ото си попадение във Втора лига. Той е водач при реализаторите, като втори с 16 е Цанко Иванов.

FC INTERSTARS записа третата си победа във Втора лига, надигравайки с 3:0 последния в класирането Абсолют. Головете за триумфа бяха дело на Христо Ников, Георги Ников и Тозор Дилов.

 

МФЛ-Варна, Втора лига - 13-и кръг:

МФК TNT - АФК Албион 0:0

MFC Grey Goose - МФК Хищници 8:1

Сони - М - МФК Владислав 4:1

АФК Абсолют Варна - FC INTERSTARS 0:3

MFC Pulse - МФК Ботев 18 5:0 (служебно)

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР