Лидерът в италианската Суперлига Сър Сейфти Конад (Перуджа) ще се

...
Лидерът в италианската Суперлига Сър Сейфти Конад (Перуджа) ще се
Коментари Харесай

Президентът на Перуджа: Леон е истинската ни цел

Лидерът в италианската Суперлига Сър Сейфти Конад (Перуджа) ще се опита да се трансформира в супергранд na международния волейбол. За разлика от някои други ръководители в клуба, президентът на Перуджа Джино Сирчи не крие задачите си за трансферния прозорец и то месеци преди този момент.

" Първата стъпка ще бъде да подновим контракта си с Александър Атанасийевич ", сподели Сирчи в изявление за авторитетния " La Gazzetta dello Sport " .

" Но Вилфредо Леон е същинската ни цел. Направихме му оферта предходната година, само че знаехме, че той няма да се реалокира. Сега той желае да напусне Русия и ние ще се опитаме да го доведем при нас. Няма да е елементарно... ", удостовери президентът на " алените дяволи " появилите се клюки.

" Прочетох, че Подрасчанин може да напусне, само че мога да потвърдя, че той ще остане при нас. Той го желае и ние сме щастливи да го задържим ", акцентира още шефът на Перуджа.

" Зайцев? Надявам се да остане. Той се колебаее, тъй като желае да се върне да играе като диагонал. Разбирам, че даже във футбола е по-добре да играеш като нападател, в сравнение с като бранител. Той сподели, че желае да остане в Италия, само че не знам дали може да откри същите условия като тук някъде другаде в Италия. Бернарди? Треньорите са положителни, когато имат доста мощни тимове, само че мисля, че той е отличен треньор и желаеме да остане при нас ", приключи Сирчи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР