Лидерът в Бундеслигата - Байерн (Мюнхен) играе със закъсалия тим

...
Лидерът в Бундеслигата - Байерн (Мюнхен) играе със закъсалия тим
Коментари Харесай

Байерн остана без халфова линия за мача с Щутгарт

Лидерът в Бундеслигата - Байерн (Мюнхен) играе със закъсалия отбор на Щутгарт и ще бъде с стеснен състав за срещата във вторник, като старши-треньорът на баварците Юлиан Нагелсман е изправен пред някои сложни решения, с цел да покрие неналичията в тима.

Германският първенец има единствено двама здрави полузащитници разполагаем - испанецът Марк Рока и французинът Микаел Кюизанс, за гостуването на Щутгарт.

Леон Горецка, Йошуа Кимих, Марсел Забицер и Джамал Мусиала са с контузии, до момента в който Корентен Толисо получи мъчителен удар при успеха над Майнц през уикенда, която оказа помощ на Байерн да дръпне с шест точки на върха в класирането.

" Толисо е контузен, само че може да се наложи да рискуваме с включването му ", сподели Нагелсман, без да конкретизира за каква контузия става въпрос. Треньорът имаше сходен метод към 18-годишния Мусиала, който счупи костица в ръката си против Майнц. " Трябва да изчакаме, само че на доктрина той може да играе. Същото се отнася и за Леон Горецка. Ще вземем решение за коляното му според от това какъв брой мъчително е ".

Кимих се усеща зле след заразяването с ковид и е малко евентуално да започва против Щутгарт, който е на една точка над зоната на изпадащите.
 Байерн (Мюнхен) обърна Майнц и се откъсна на върха, Дортмунд с нова неверна стъпка
Байерн (Мюнхен) обърна Майнц и се откъсна на върха, Дортмунд с нова неверна стъпка

Баварците към този момент водят с 6 точки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР