Лидерът на Воля Веселин Марешки направи интересно разкритие преди минути

...
Лидерът на Воля Веселин Марешки направи интересно разкритие преди минути
Коментари Харесай

Марешки: От ЦИК искат да затворя аптеките и бензиностанциите по време на кампанията

Лидерът на Воля Веселин Марешки направи забавно разобличаване преди минути в предаването " Плюс Минус " по " Нова телевизия ". Вчера стана ясно, че той ще бъде глобен от Централната изборна комисия за това, че е провеждал предизборна акция преди 26 април.

" Това дори не мисля да го разясня, то е толкоз тъпо. Има още по-прясна вест - от ЦИК ми не разрешават по време на акцията да си държа отворени атптеките и бензиностанциите. Така, като работели, съм си правел политическа реклама. И в този момент ще има ново решение, тези дни ще го преглеждат - по време на акцията да си затворя обектите. Това е извънредно цинично. Някой се опасява, тъй като аз съм единственият, който прави нещо положително за българските жители. Правят го единствено против мен.

Ще ми коства доста, само че и различен път съм правил жертви за българските жители. Без никой да ме разбере, съм подарявал медикаменти преди време като са ми забранявали, със знанението, че след това няма да ми бъдат заплатени от Здравната каса. Ще намерим метод - ще вършим стачки, ще гладуваме, само че ще намерим метод да помогнем на българските жители ", разяснява Марешки.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР