Лидерът на "Воля" и заместник-председател на парламента Веселин Марешки се

...
Лидерът на "Воля" и заместник-председател на парламента Веселин Марешки се
Коментари Харесай

Веселин Марешки и Кръстина Таскова се отказаха от имунитета си

Лидерът на "Воля " и заместник-председател на Народното събрание Веселин Марешки се отхвърли от имунитета си. Заедно с него отвод от имунитета си даде и колежката му от парламентарната група Кръстина Таскова.
Двамата дружно с още един техен съпартиец са разследвани от прокуратурата за изнудване.
Преди тях други четирима депутати - един от "Воля ", един от ГЕРБ и двама от Българска социалистическа партия, се отхвърлиха от имунитетите си по отношение на други прокурорски следствия.
Новината, че се е отказал от имунитета си, заяви самият Веселин Марешки на конференция в Народното събрание. "Ние не можем да абдикираме от нашата отговорност и в действителност всички наши симпатизанти и членове, с които се чувахме, настоятелно ни поучават да вършим това, за което сме изпратени тук - да работим в интерес на българския народ ", сподели Марешки, като регистрира "някои положителни страни, свързани с увеличение на приходите на учители, на пенсионери, повече пари за опазването на здравето.... "
"И в този случай, за следващ път ще сложим националния пред теснопартийния интерес като едни същински държавници. Няма да се излагаме пред българския народ и да се държим като на просташки футболно игрище, тъй като също ще отговаряме пред нашите гласоподаватели ", сподели водачът на "Воля " в претекстовете си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР