Лидерът на Воля и зам.-председател на НС Веселин Марешки ще

...
Лидерът на Воля и зам.-председател на НС Веселин Марешки ще
Коментари Харесай

Марешки посреща Марин Льо Пен в София на 16 ноември

Лидерът на " Воля " и зам.-председател на Народно събрание Веселин Марешки ще посрещне в София на 16 ноември Марин льо Пен - президент на " Национален общ брой " -Франция, оповестиха от пресцентъра на " Воля ".

Марин льо Пен ще бъде в София на работна среща с Веселин Марешки и депутати от " Воля ". За събитието, което ще премине под мотото " Европа на нациите и свободата-нов модел за европейските жители ", идват още Геролф Анеманс- евродепутат и президент на Движението за Европа на нациите и свободата /MENF/, което е европейското семейство на ВОЛЯ. В София ще бъде и Томио Окамура- ръководител на партия " Свобода и директна народна власт " - Чехия, Никола Бей - евродепутат и съпрезидент на MENF. Очаква се да дойдат и представители на " Партията на свободата " -Австрия, на гръцката " Нова десница " и други

" Воля " стана член на Движението за Европа на нациите и свободата на 1 март тази година, напомнят от партията. Новината бе обявена след среща на Веселин Марешки с водачите на Движението в Брюксел.

Марешки взе участие в огромен лидерски конгрес в Ница при започване на май т.г., където организира среща с Марин льо Пен (на снимката).

Веселин Марешки се причисли към MENF по покана на партиите- членки, която бе отправена към него още през 2017 година, след влизането на " Воля " в Народното събрание.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР