Лидерът на венецуелската опозиция Хуан Гуайдо не се уплаши от

...
Лидерът на венецуелската опозиция Хуан Гуайдо не се уплаши от
Коментари Харесай

Гуайдо се прибра във Венецуела, САЩ предупредиха за бърз отговор, ако бъде заплашен

Лидерът на венецуелската съпротива Хуан Гуайдо не се уплаши от заканите, че ще бъде задържан и в понеделник кацна на летището в Каракас, където бе посрещнат от ликуващи поддръжници, написа " Фактор ".

``
реклама

Както отбелязва френската организация, развяващата флагове и транспаранти навалица бе излязла по улиците на венецуелската столица, с цел да посрещне Гуайдо, който е приет за краткотраен президент на страната от повече от 50 страни. Очаква се той да възобнови битката против конституционния президент на Венецуела Николас Мадуро.

Съединени американски щати предизвестиха, че ще има „ бърз отговор “ на всяка опасност за принуждение против водача на венецуелската съпротива Хуан Гуайдо, който се завръща в страната, с цел да възобнови напъните си за събаряне на президента Николас Мадуро, предава AFP.

„ Свободното завръщане във Венецуела на Хуан Гуайдо е от най-голяма значимост за Съединени американски щати “м написа вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс в „ Туитър “, до момента в който опозиционният водач летеше към Каракас.

„ Всякакви закани и принуждение против него няма да бъдат толерирани и ще бъдат посрещнати с бърз отговор. Светът гледа – краткотрайният президент Гуайдо би трябвало да бъде пуснат да се завърне във Венецуела безвредно “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР