Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов заяви в предаването Денят ON

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов заяви в предаването Денят ON
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Няма руско влияние в България, но е пълно с американски агенти

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов съобщи в предаването " Денят ON AIR ", че няма съветско въздействие в България.

" Няма съветско въздействие в България. Русия е толкоз изолирана от нашата страна, че думи нямам. Сигурно има съветски сътрудници, не знам, питайте ДАНС, само че с американски сътрудници е цялостно ", акцентира той пред водещата Ганиела Ангелова.

Ако съветското посолство имаше въздействие в България щяхме ли да унищожаваме АЕЦ " Белене ", щяхме ли да унищожаваме " Южен поток ", най-малко един съветски университет щеше да има. А ние имаме американски университет и американска военна база.

Имаме едни ръководещи, които са ръководени от американското посолство. То взема решение какъв да бъде състава на Министерския съвет, то избира кой да бъде министър председател, разяснява водачът на " Възраждане ".

Костадинов разгласи, че партията му ще внесе още веднъж в Народното събрание предлагането си за въглищните централи.

" В началото на годината мина като водеща вест, че сме получили 1,4 милиарда по Плана за възобновяване. Само годишната облага на Топлоелектрическа централа Марица Изток 2 до началото на тази година е половината от тази сума. Сега към този момент е на облага. Още не знаем облагата на американските ТЕЦ-ове, само че сигурно е по-голяма. Поели сме уговорката да унищожаваме извънредно печеливша промишленост за милиарди, с цел да получим милиони - това е национално изменничество ", настоя водачът на " Възраждане " пред Bulgaria ON AIR.

По думите му има смисъл от довършването на АЕЦ " Белене ". Имаме два атомни реактора, които стоят и не работят. Американците не ни разрешават да довършим АЕЦ " Белене ". Това е български геополитически план. Ако го бяхме създали, до момента от дълго време щеше да е изплатен, посочи Костадинов.

Той акцентира, че Маришкият басейн може да бъде употребен съвсем до края на 21 век. И добави, че това е съвсем изобилен източник на сила, за чието затваряне се приказва.

" Това Народно събрание е мъртвородено. Тази настройка в Народното събрание не работи. Единственото положително решение е да се саморазпусне. Парламентът на никого няма да липсва. Американската пета колона в Народното събрание разполага с 227 депутати. Ако желаеха постоянен кабинет, щяха да си го създадат. Третият мандат няма да се случи, личностните разлики няма да разрешат. Хората, които дефинират съдбините на България, желаят да вървим на нови избори ", сподели още Костадинов.

Той е уверен, че " Възраждане " ще има доста по-висок резултат, а социологическите изследвания са безусловно нереални. Според него би трябвало да има промяна на управническия модел.

" На 11 януари започваме събиране на подписи за референдум за опазване на българския лев. Поставили сме си за цел да съберем половин милион подписа ", означи водачът на " Възраждане ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР