Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов пали фитила на антиваксърските бунтове

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов пали фитила на антиваксърските бунтове
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК TV! Хиляди излизат на протест срещу Радев, правителството и зеления сертификат! Рашков разположи водно оръдие край парламента

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов пали фитила на антиваксърските протести пред Народното събрание, откакто в петък депутатите вкараха " зелен документ " и проби за всички, които влизат в Народното събрание.

Акцията на Костадинов е в пика на четвъртата вълна на ковид и след съвещанието на КСНС, след което се оказа, че шефът на Народното събрание Никола Минчев е болен от COVID-19, поради което съвсем всички участници, в това число и министър председателят Кирил Петков, в него се самокарантинираха.

Самият Костадинов също е под карантина и взе участие на митинга онлайн.

Хиялди протестиращи против зеления документ, Румен Радев и държавното управление се събират в този час пред постройката на Народното събрание.
свързани новини59411на 07.01.202271708на 07.01.2022
Както ПИК заяви, полицейското наличие в региона е извънредно огромно. Вътрешният министър Бойко Рашков е разпоредил даже наоколо до постройката да се разположи и водно оръдие, което да влезе в приложимост, в случай че възникне напрежение и се стигне до конфликти.

Гледайте НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР