Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов избухна срещу фалшивите новини на

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов избухна срещу фалшивите новини на
Коментари Харесай

Костадинов избухна срещу фалшивите новини на американските жълто-кафяви парцали

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов избухна против подправените вести " на американските жълто-кафяви парцали " и ги упрекна в крупни медийни фалшификации.

Ето цялостния текст на Костадинов във Facebook:

Многократно съм коментирал подправените вести, които американските жълто-кафяви парцали популяризират в българското общество, и няма да спирам да го върша. Само за последните два дни те сътвориха две крупни медийни фалшификации:

1. В петък оповестиха, че Българска народна банка била разобличила Възраждане, че в никакъв случай не е изготвяла отчет за еврото. Тази " вест " се появи по всички медии. Ние незабавно направихме брифинг в Народното събрание и показахме освен отчета, само че и писмото от Българска народна банка, с което освен на нас, само че и на всички парламентарни групи е предоставено копие от отчета. Това обаче не беше от отразено от американските медии. Те за следващ път скриха истината.

2. В събота журналистката Флора Стратиева " откри ", че тъй като получавала финансиране от Ютуб за рекламите в своите клипове, трябвало да се записва като непознат сътрудник. В този случай персонално се обадих на дамата и обясних, че от полето на деяние на закона са изключени всички търговски покупко-продажби, а рекламата там съставлява тъкмо такава договорка - притежателят на канала продава рекламно време на платформата по този начин, както външна продукция в една телевизия продава рекламно време).

- Стратиева ревизира закона, видя, че е по този начин, даде обещание да напише опровергаване и... излъга. Задоволи се с коментар, че приложението на закона било противоречиво.

- Останах шокиран и не можах да допускам - български публицист ме излъга.

- Междувременно американските отходни канали избълваха " новината " по всички свои метастази в България, чудесно знаейки, че е неистина.

- Лъжите на американските радиоточки и българските им подлоги са толкоз доста, че към този момент започвам да си мисля, че единствено регистрацията им като непознати сътрудници няма да е задоволителна. Със систематичното разпространяване на подправени вести и дезинформация те съставляват директна опасност за националната сигурност.

- Трябва да видя какво направиха украинците, които затвориха всички съветски медии в страната си. Май ще би трябвало да използван не американския, а украинския либерален опит.

- Нали родните ни евроатлантици си късат ризите непрекъснато за украинците и поддържат всяко тяхно деяние?

- Вярвам, че няма по какъв начин да не поддържат Възраждане в използването на украинския опит на българска почва.

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР