Лидерът на управляващия в Германия Християндемократически съюз Анегрет Крамп-Каренбауер защити

...
Лидерът на управляващия в Германия Християндемократически съюз Анегрет Крамп-Каренбауер защити
Коментари Харесай

Крамп-Каренбауер: Не трябва с лекота да се отказваме от ядрената сделка с Иран

Лидерът на ръководещия в Германия Християндемократически съюз Анегрет Крамп-Каренбауер отбрани нуклеарното съглашение с Иран на конференция по сигурността в Израел, съобщи ДПА.

По думите й към този момент не е открит по-интелигентен механизъм за закъснение на иранската нуклеарна стратегия от съглашението, предава Българска телеграфна агенция.

" Докато това е по този начин, не би трябвало с лекост да се отхвърляме от него ", съобщи водачът на ХДС, която през декември пое управителната роля в партията от канцлера Ангела Меркел.

Крамп-Каренбауер добави, че споделя безпокойството на Израел в областта на сигурността от метода, по който Иран нападателно уголемява въздействието си в района.

Израел постоянно се е противопоставял на съглашението, което разрешава на Иран да поддържа нуклеарна стратегия за цивилен цели, само че съществено лимитира правото на Техеран да обогатява уран.

В хода на визитата си в Израел Крамп-Каренбауер ще се срещне с израелския министър председател Бенямин Нетаняху и президента Реувен Ривлин. Посещението й завършва на следващия ден. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР