Лидерът на Спаси София обяви днес, че ще бъде водач

...
Лидерът на Спаси София обяви днес, че ще бъде водач
Коментари Харесай

Борис Бонев повежда общата листа за София

Лидерът на Спаси София разгласи през днешния ден, че ще бъде лидер на общата листа за общински съветници в столицата. По думите му, Спаси София е фундаментална част от обединяването, което ще завоюва изборите в София още на първи тур. " Време е да действаме. Казваме стига на това София да е персонален банкомат на малко на брой. София ще бъде град за всички! " - сподели на събитието Борис Бонев.

" През последните години от Спаси София всекидневно се срещахме с нашите съграждани от всички елементи на София. Познаваме освен проблемите, само че имаме и съответни и работещи решения. С целия си административен и политически опит, който натрупахме, мога с убеденост да кажа, че ще се оправим. Подготвени сме и софиянци няма да се постанова да ни чакат да се учим. От първия ден ще покажем коренна смяна. " - безапелационен е Борис Бонев от Спаси София.

Според него обединяването би трябвало да завоюва болшинство, с цел да се избегне блокаж на локалния парламент и плаващи болшинства, които са врата за пазарене. " Софиянци сме единни, че градът има потребност от визия и почтено ръководство. С този ритъм на презастрояване и задлъжняване, в София няма да остане нищо за избавяне. Нито паркове, нито жълти павета, нито монументи на културата. Сега е времето за смяна, която да се усети от всички в града. " - безапелационен е Бонев.

Лидерът на Спаси София Борис Бонев акцентира, че обединяването не е компромис нито с задачите на Спаси София, нито с бъдещето на града. " Ако има някой, който може да свърши тази работа това сме ние. С Васил Терзиев и целия екип, сме тим, който взаимно се добавя и стимулира. Познавам Васил от години и му гласоподавам доверие, знаейки че ще се оправим. Обещавам да работим по-усилено от всеки път и знам, че сме събрали най-хубавия екип, който с изключение на почтенност и познание, носи София в сърцето. " - съобщи Бонев и се зарече, че няма да съобщи доверието и очакванията на столичани.

По думите му, Спаси София не е основана, с цел да се гонят постове, а София да стане по-добро място за живот. " Ще спечелим борбата за София единствено в случай че паралелно с кмета се борят готови и смели хора, които да изпълнят съответните цели. Затова аз стоя отпред на единната ни листа за общински съветници. Нека историята ни запечата като хората, трансформирали посоката на развиване на София, а не като тези, които я разделиха. " - показа общинският консултант.

" Изградихме структура за превръщането на София в хубав и организиран град с честно ръководство, каквато не е правена до момента. Знаем какво ще заварим в общината и какъв брой високи са упованията на жителите за смела рационализация на нашия град. Щастлив съм, че целите на Спаси София за вложения в кварталите, чист и зелен град, както и почтено и транспарантно ръководство, са целите на обединяването за идващия мандат. Ние не желаеме невъзможни неща - желаеме просто градът ни да е по-добро място за живот. За това сме дружно - да подсигуряваме, че след 4 години, столичани ще живеем в по-добра София. Убеден съм, че ще спечелим още на първи тур! " - безапелационен е лидерът на единната листа за общински съвет, Борис Бонев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР