Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун нарече САЩ най-големият

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун нарече САЩ най-големият
Коментари Харесай

Ким Чен Ун обяви САЩ за най-големия враг

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун назова Съединени американски щати най-големият зложелател на страната, оповестява организация Yenhap, представена от DarikNews.
Той съобщи, че политиката на Вашингтон по отношение на Пхенян няма да се промени без значение от хората на висши позиции в Съединени американски щати.
 Ким Чен-ун се е ваксинирал за COVID-19, твръдят анализатори Ким Чен-ун се е ваксинирал за COVID-19, твръдят анализатори
Китай е обезпечил на севернокорейския водач Ким Чен-ун и на неговото семейство пробна ваксина за ковид. Това заяви амери...
По думите му сред двете страни е отводът на Вашингтон от " враждебна политика ", оповестява организацията.
Според Севернокорейската централна телеграфна организация Ким Чен Ун също е оповестил, че КНДР има намерение да усили стратегическата мощност на нуклеарните оръжия и обсега на заличаването до 15 хиляди километра.
Ким Чен Ун разгласи завършването на създаването на. Той сподели още, че страната ще продължи да създава нуклеарни оръжия и да усъвършенства технологията за нанасяне на превантивни и ответни удари.
Лидерът на КНДР и американският президент Доналд Тръмп, макар неналичието на публични връзки сред двете страни, са провели три срещи и неведнъж са подчертавали положителната си връзка.
 В Северна Корея Политбюро призна за дефекти в битката с ковид В Северна Корея Политбюро призна за дефекти в битката с ковид
Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун свика съвещание на Политбюро на Централния комитет на работническата партия на Корея (WPK), с цел да о...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР