Лидерът на Северна Корея и известен заклет пушач Ким Чен

...
Лидерът на Северна Корея и известен заклет пушач Ким Чен
Коментари Харесай

Какво Ким Чен ун направи пред президента на Южна Корея: Мушна на екс няколко чаши ликьор, но за това пък не...

Лидерът на Северна Корея и прочут върл пушач Ким Чен Ун се въздържа да възпламени по време на среща на високо ниво с президента на Южна Корея Мун Дже Ин, само че с възторг одобри всяка препоръчана напитка.

Ким постоянно е виждан с цигара сред пръстите си, пътувайки в метрото, посещавайки лечебни заведения и учебни заведения, даже и при ревизия на балистична ракета. През 2012 година той бе забелязан да държи цигара, до момента в който гледа спортно събитие с бременната си брачна половинка Ри Сол Джу.

Но Ким не е видян да пуши през цялата петъчна среща на върха - нито на закрито, нито на открито, нито даже по време на продължителния диалог с южнокорейския водач.

" Ким Чен Ун не възпламени цигара даже когато нямаше любопитни очи от публицисти и фотографи към него “, описа публицист, отразяващ събитието. " Това евентуално е жест на почитание към президента на Южна Корея, който е доста по-възрастен от него ", сподели той.

Тръмп май издаде къде ще се срещне с Ким Чен Ун? (СНИМКА)

Севернокорейдкият водач също по този начин е поканил Мун Дже Ин да влезе пръв в асансьора, което по-късно бе регистрирано от южнокорейския президент като „ жест на добре учтив човек “. Той го разказа още като " открит и неналожителен “.

Предложеното от южнокорейска страна слабоалкохолно пиво на Ким Чен Ун, той изпил на един мирис. Не отказал нито едно от идващите препоръчани му напитки, макар че алкохолът в обичайния южнокорейски ликьор е бил 40%, прецизира Канал 3.

По време на срещата двамата водачи са обсъждали прекратяването на нуклеарните стратегии и непрекъснатия мир на Корейския полуостров.

Проучване на публичното мнение след срещата сподели, че 65% от южнокорейците имат вяра, че северният свят е подготвен да се откаже от нуклеарната си активност, а 28% - не. Цифрите са изцяло противоположни на тези преди срещата, от които единствено 14% са се доверявали на обещанията на Севера.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР