Лидерът на Републиканци за България Цветан Цветанов заяви пред БНТ,

...
Лидерът на Републиканци за България Цветан Цветанов заяви пред БНТ,
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Властта няма ясна позиция по конфликта НАТО-Русия

Лидерът на Републиканци за България Цветан Цветанов съобщи пред Българска национална телевизия, че държавното управление и всички институции имат навременна реакция за това, което се случва, само че не с ясна декларирана позиция какво би трябвало да се направи по спора НАТО-Русия. 

Той изясни, че имаме сериозен проблем и ние не би трябвало да разбиране наличието на съюзнически сили като непозната армия. Ние имаме задължения, които сме поели след влизането в НАТО, означи Цветанов. 
Цветан Цветанов: Всички политици би трябвало да работят за доверието в изборната система
Гласувах за действително, мощно, дясно ръководство с десни решения и опълчване против левия популизъм. Това, от което се нуждае страната...
Прочети повече
По думите му, в случай че се огледа и съпостави това, което прави прилежаща Румъния имат апел за увеличаване на Източния фланг на територията на северната ни съседка.

Според Цветан Цветанов страната би трябвало да има по-силен глас и ясна позиция за това какво прави Русия и къде се намира България. Това, което би трябвало България да пази е НАТО да остане с отворени порти, тъй като това е сигурност и съюзническите сили, които са част от НАТО е защитителен, само че и политически съюз. Не би трябвало да позволяваме провокации, а да имаме ясна и безапелационна позиция, настоя Цветан Цветанов.

Той добави, че страните членки на НАТО би трябвало да очертаят небосвод за осъществяване на уговорките. Когато НАТО бъде показано като опасност и Владимир Путин каже, че няма да води война в Украйна, значи, че хората в Русия му имат вяра и политиката на настъпателност и замразен спор ще продължава, добави Цветанов.

Цветан Цветанов настоя да се търси дълготрайно решение с дълготрайно бюджетиране в осъществяване на задачите. Черно море би трябвало да бъде част от сигурността, която би трябвало да се подсигурява със съюзническите войски на НАТО, сподели още Цветанов.
Цветанов: Не знам за какво ГЕРБ и Борисов одобриха държанието на Мая Манолова от 2013 година
Наши съперници са левите обединения и левият президент Румен Радев, съобщи водачът на " Републиканци за България " Това, което следя...
Прочети повече
Още:

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР