Лидерът на партия Воля Веселин Марешки постави въпроса за цените,

...
Лидерът на партия Воля Веселин Марешки постави въпроса за цените,
Коментари Харесай

Веселин Марешки постави въпроса за цените, които плаща МВР за горива

Лидерът на партия " Воля " Веселин Марешки сложи въпроса за цените, които заплаща Министерство на вътрешните работи за горива, в декларация от парламентарната естрада.
 
Марешки осведоми, че е задал въпрос към министър Радев и прочете отговора, в който министърът изяснява, че има подписани контракти, само че не с бензиностанции, а с определени снабдители, отговарящи на комплекс от критерии. Договорите са налични на формалния уебсайт. Министърът прецизира също, че годишният разход за горива е друг през другите години и зависи от доста фактори - брой на структурите, брой на колите, криминогенната конюнктура и други
 
Според Марешки нищо не излиза наяве от отговора на министъра.
 
Депутатът от " Воля " твърди, че сега в райони, където цената на колонка е с 40 ст. по-ниска, Министерство на вътрешните работи заплаща с 40 стотинки повече. Ние плащаме с 40 ст. повече, с цел да пълним джобовете на картела, съобщи той. Това е обвързвано и със събитията в Асеновград, тъй като с разграбен бюджет на чиновниците на Министерство на вътрешните работи от един или различен картел или монополист в действителност не остават пари за мотивация на чиновниците, счита той.
 
Марешки настоя министърът да излезе и да " ни покаже действителните неща ", с цел да се разбере какво се случва най-малко с част от парите на народа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР