Лидерът на партия Воля Веселин Марешки гостува в студиото на

...
Лидерът на партия Воля Веселин Марешки гостува в студиото на
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Обединени патриоти са безсмислени в управляващата коалиция

Лидерът на партия " Воля " Веселин Марешки гостува в студиото на " Още от деня ", където разяснява идните евроизбори и ръководещата коалиция в България. Според Марешки актуалните евродепутати не пазят интереса на българския народ. Лидерът на " Воля " също по този начин счита, че ръководещата коалиция в България има потребност от ремонт.

Във връзка със свикването на Консултативния съвет за национална сигурност на 8 април на тематика корупция от президента Румен Радев, Марешки сподели:
" Със сигурност има потребност да се прегледа въпроса за корупция в България. Никой няма подозрение за това ", само че казусът със свикването на КСНС от президента съгласно него е, че се отваря тематиката предизборно в интерес на Българска социалистическа партия, партията, която го е издигнала.
Лидерът на " Воля " разяснява и представителите на " Обединени патриоти ", който съгласно него опорочили думата " патриоти ".

Относно въпроса със закупуването на нови изтребители F-16 за Марешки казусът с бедността е по-значим.
" Ние имаме други цели - беднотия, демографска рецесия, обучение, здравеоопазване, вътрешна сигурност и по-късно към този момент армията. Даже културата и спорта са по-важни съгласно мен ", добави той.
Повече от диалога с Веселин Марешки вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР