Лидерът на партия Български възход Стефан Янев изпрати открито писмо

...
Лидерът на партия Български възход Стефан Янев изпрати открито писмо
Коментари Харесай

Заради сигнали за искане на пари, Стефан Янев делегира на 8 души да изграждат партийните структури

Лидерът на партия „ Български напредък ” Стефан Янев изпрати намерено писмо до медиите, в което разкри, че от разнообразни елементи на страната са получени сигнали за хора, които се показват за свързани с групировката му и които твърдяли, че са упълномощени персонално от него да водят диалози и притеглят хора, които да вземат участие във образуването на партийните листи с претенденти за народни представители за идните предварителни избори, като са поставяли условия, в това число финансови.

„ Категорично считам, че това са безусловно недостойни, нечисти и провокативни действия, целящи да дискредитират и омърсят нашите желания да имаме България такава, за каквато всички мечтаем. Небезизвестна е максимата, че „ политиката е мръсна работа “, само че тя става такава, когато в нея влязат нечистоплътни, „ мръсни “ хора ”, написа във Facebook някогашния длъжностен министър председател.

Той декларира, че няма да допусне сходно нещо:

„ У нас има задоволително партии, които „ търгуват ” и удовлетворяват всевъзможни вътрешни и външни ползи. Ние няма да бъдем такава партия. Поради тази причина, с вътрешна заповед, 8 души ще бъдат оторизирани да построяват партийните структури в страната ”, осведоми Янев. 

Той подчева, че следва регистрация на партията и „ методът за финансиране ще бъде единствено един - по методите, посочени в устава ”.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР