Лидерът на опозиционната "БСП-за България" Корнелия Нинова зададе въпрос на

...
Лидерът на опозиционната "БСП-за България" Корнелия Нинова зададе въпрос на
Коментари Харесай

Нинова към Цачева, Караянчева, Захариева: Мълчите оглушително

Лидерът на опозиционната "БСП-за България " Корнелия Нинова зададе въпрос на Цецка Цачева, Екатерина Захариева и Цвета Караянчева посредством обществената мрежа Фейсбук.

"Имам въпрос. Ще го задам не като ръководител на Българска социалистическа партия към няколко овластени персони, а като жена към жена. Г-жо Цачева, г-жо Захариева, г-жо Караянчева, вие сте най-гласовитите защитнички на Истанбулската спогодба и на правата и достолепието на дамите. Всички, които сме срещу нея, сме “тъмни сили ", съгласно вашите думи. Питам ви, никоя от вас - светлите сили, ли не видя, че властта показно докарва една жена в болница с вериги на краката? "

Това написа Нинова във връзка отвеждането на Десислава Иванчева в болница с белезници.

"Довчера давахте благо и драго за джендърската спогодба, през днешния ден мълчите оглушително за достолепието на дамите “, обърна се тя към правосъдния министър Цецка Цачева, външния министърЗахариева и ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева.



Отстранената от служба кметица на столичния квартал "Младост” Десислава Иванчева през вчерашния ден бе призната в болница.

Видео, оповестено в персоналния й профил във Фейсбук, се вижда, че Иванчева е изведена от ареста, където е към този момент повече от три месеца, с белезници на ръцете и краката.

"Вижте във видеото, снимано през днешния ден от някогашния пиар на Младост Петър Кърджилов по какъв начин е окована Деси Иванчева - като Ханибал Лектър, единствено маската са пропуснали, само че пък я бяха наплашили задоволително като ѝ бяха забранили да приказва! Вчера в същия тип беше изведена за прегледи и Биляна Петрова ", се споделя в част от текста под видеото в обществената мрежа.



Кметът на „ Младост “, нейният заместител Биляна Петрова и Петко Дюлгеров бяха арестувани при акция за корупция и им бяха повдигнати обвинявания за рушвет. Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова бяха задържани с 56 хиляди евро рушвет в колата ѝ. Банкнотите - 70 хиляди евро, 14 хиляди от които взима медиаторът, са били маркирани, а по ръцете на Иванчева, съгласно прокуратурата, са били открити следи от веществото, което демонстрира, че тя е пипала парите. Адвокатът ѝ Марковски отхвърля това.

Апелативният спецсъд остави кметицата в ареста

Десислава Иванчева изиска от съда по-лека мярка за неотклонение

Б. Петрова: Б.Б. и Ц.Ц. се появиха в СРС-тата против мен и Иванчева

Избраха Румен Русев за краткотраен кмет на „ Младост”

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР