Лидерът на мнозинството в Сената Чък Шумър (D-NY) каза в

...
Лидерът на мнозинството в Сената Чък Шумър (D-NY) каза в
Коментари Харесай

„Украйна ще падне“, ако Сенатът не приеме нов законопроект за помощ, предупреждава Шумър

Лидерът на болшинството в Сената Чък Шумър (D-NY) сподели в сряда, че договарящите „ работят гневно, с цел да одобрят нов кръг от помощ за Украйна “ и усъвършенствания в сигурността на границите — само че някои разпореждания са „ към момента неизпълнени “.

„ Едно нещо е несъмнено: ще продължим да вършим това “, сподели Шумър в речта си. „ Ако не действаме, Украйна ще падне. … И елементарните американци ще почувстват въздействието не след години, а след месеци. “

Добавката за национална сигурност от 106 милиарда $, препоръчана през октомври от президента Байдън, също ще включва средства за сигурността на Съединени американски щати в Индо-Тихия океан, военна помощ за Израел на фона на войната му с Хамас, както и филантропична помощ за Украйна, еврейската страна и линията Газа.

Той включва 61,4 милиарда $ помощ за Украйна, защото наближава втората годишнина от съветската инвазия, 14,3 милиарда $ за Израел, 13,6 милиарда $ за възстановяване на контрола по границите и 10 милиарда $ филантропична помощ.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР